2012. augusztus 29., szerda

Csodák palotája, Alberttel

Az a fordított helyzet alakult ki, hogy ő mutatta meg, mivel mit kell csinálni, és mi, hogyan működik. Én, csak tátott szájjal néztem, hogy milyen ügyesen bírja játékra a fizikát. Mire elolvastam, hogy mit kell csinálni, ő már rég játszott vele. Volt, ahol körbeállták, mert olyan ügyesen csinálta a "lehetetlen " feladatot.
Kiderült ugyan, hogy apukájával volt már itt, de, hogy ilyen mély és tartós élmény maradt benne, az akkor is lenyűgöző.
Minden sokáig lekötötte, nem szaladgált ide-oda, és amit apukája mesélt, azt tovább adta nekem.
Én még nem voltam itt, tartottam is tőle, hogy hogyan fogok eligazodni, de Albert, kitűnő idegenvezető volt.
Ez a nap volt a szünidei záróbulink.
Nagyon jól sikerült!
Aztán, még hazajöttünk, hogy a cicákat üdvözölje, és egyből talált egy feladatot magának. A ragacsos cicaszőrtelenítővel, tisztára varázsolta az ágyamat! Szintén ügyesebben, mint én, hiszen a törött nyéllel, nekem nem nagyon sikerült, de ő megoldotta a két kis ujjával.
Remélem, neki is olyan klassz volt a nyárzáró, mint nekem!
Sokat fotóztam:












Közösnevező

Mi az, ami egy 2 éves, és egy 6 éves kisfiút összeköt? Hát az autók. Bazsinak is nagyon sok van belőle, és Levi is egy hátizsákkal hozott. Meg is volt oldva, hogy mivel kössek le két különböző korú gyereket!:)
Egy perc alatt összebarátkoztak, amiben a cica is segítségükre volt, hiszen mindketten állatbarátok! A cica még kölyök, így nem volt nehéz játékba vonni. Képeket sajnos nem sokat tudtam készíteni, mert folyton figyelnem kellett, bár rosszat nem csináltak semmit....na, meg élveztem is a látványt!:)

Bár Bazsi még nem beszél sokat, mégis tökéletesen megértették egymást. Hogyan? Maradjon az ő titkuk!!:)
Sőt a cica is értette őket, és teljes jogú hármas alakult ki.
Nagyon élvezetes volt!


2012. augusztus 8., szerda

Bazsiszitter

Végre! Végre!!!!!! Nagyon rég nem találkoztunk, és most mindjárt egy egész napot együtt voltunk. Csak kapkodtam a fejem, hogy mennyit nőtt, fejlődött. Mindent megért, és elmagyaráz. Imád autózni, de szereti a cicáját is, jókat játszanak. Motorozik, tesz-vesz, és soha nem hisztizik...legalább is ma nem tette! Nincs is miért, hiszen minden kívánsága teljesül. Fogja a kezem, és odavezet,ahol és amivel játszani szeretne.Nem nehéz nevetésre bírni. Szereti a mondókákat, és a mutogatósakat utánozza is, csak úgy visszafogottan:))
Sétáltunk is egy nagyot, vásároltunk, és apát motorral vártuk az utcán,   ahogy észrevette, nagy sebességre kapcsolva "szaladt"! a kitárt karokba!
Az alvás tökéletesen ment. Ahogy elálmosodik, fogja a rongyiját és a cumiját, befordul, és alszik. Minden herce-hurca nélkül. Talán az evés, ami kicsit nem tökéletes, hiszen bármit kínáltam, határozott "NEM!" volt a válasz....Vitának helye nincs! Ha végre elfogadott valamit, azt azonnal megosztotta a cicával!:)))
Fotózni nehéz, mert vagy együtt játszunk, vagy folytonos mozgásban van. Nagyon édes, ahogy beszélni kezd.
Megyek Bazsa ma is!!!!!!!!:))))

Cicaetetés
 

Bazsi és az autók

 


Huncut Bazsi





Posted by Picasa

2012. augusztus 2., csütörtök

Szabadságon Levivel

Játszótér kereső játékunkat az időjárás megzavarta. De nem csüggedtünk, hiszen a hozzánk legközelebb eső játszótér, hatalmas, jól felszerelt. Levinek ismerős minden játék, de mindig lehet új dolgokat felfedezni, új játékot kitalálni.



 
A "nagyok" játékai

 

Vasúttörténeti park

Első naptól erre várt!! Már voltunk egyszer, de szóról szóra elmesél mindent azóta is. Hogy mentünk oda, és miket láttunk, próbáltunk ki! Elengedhetetlen volt ez a program, idén nyáron is!:) Minden érdekelte, mindent kipróbált, és "kincsekkel" teli hátizsákkal, kissé fáradtan jöttünk haza, hogy pihenésképpen átbeszéljük, átjátsszuk az élményeket!












Posted by Picasa