2011. augusztus 31., szerda

Terápia

Még mindig nem sikerül a visszatérés...bármibe fogok, nem nagyon köt le.

De jött a megoldás! Albertre vigyázni kell!!! Ma utazom, holnap együtt leszünk!:)))
Mire visszajövök, fel leszek töltve, ebben biztos vagyok!:)))

Még meglátogatom Levit is...
De, ha nem elég, akkor még a szomszédba átugrom Olihoz és Danihoz is, és még elszaladhatok Lacushoz, barátnőm unokájához!
Ez a terápia, mindig bejött...

Mellékhatás nincs, a siker tuti!!:))

2011. augusztus 16., kedd

Bazsi és a buborékok




Még egy csoda !!!


Tapintható világ

Nem tudom, mi történt, de elfelejtettem, hogy kell a videókat beilleszteni:((((
Így külön bejegyzésekként jelenik meg, de majd Anett biztos kijavítja!!:))
A mozi így is nagyon jó!!!!!






Eddig, csak nézegettünk a séták során...most már mindent közelebbről is megismerhet!!

Játék az egész világ....

Értő figyelem

Bazsi és az alagút

2011. augusztus 15., hétfő

Az élet megy tovább......

Kissé nehezen megy, hogy visszatérjek abból a helyzetből, hogy gondolataim egy téma körül forogjanak.
Ebben a legnagyobb segítség Bazsi volt, pedig félve mentem, hogy talán nem tudok elszakadni a szomorú eseménytől teljesen.
Csak belemosolygott az arcomba, nyújtotta a kezét...és onnantól kezdve, csak néznem kellett, mint a moziban, hogy folyamatosan újabb és újabb produkciókkal áll elő!:))

A mozgása olyan szinten fejlődött, és annyira élvezi a kibővült lehetőségeit, hogy minden pillanatban mutat valami elbűvölőt!
Csak egy kis példa! Négykézláb , olyan gyorsan és ügyesen mozog a lakásban, hogy bizony nem lehet lustálkodni mellette. A küszöböt, olyan ügyesen lépi át, hogy meg ne sértse a térdét, hogy előtte térdről-talpra emelkedik, majd átérve, újra térden közlekedve folytatja útját.
Van, hogy feláll kapaszkodás nélkül, két kéz, két talp helyzetből.Gyakran leguggol, onann simán feláll, anélkül, hogy kapaszkodna.
Az arcocskájáról, szinte egy pillanatra nem tűnik el a mosoly, kivéve, ha már szándékos "szégyenlős" de kissé huncut fejet vág, vagy néha, a sértődős szerepbe bújik...))) Nagyon cuki!!!
A játéka, továbbra is órákig szemlélhető. Sok dolga van! Kockákat kell egybe rakni, tornyokat kell építeni (már nem rombolni!), egymásba helyezni, az egymásba illő pohárkákat, görgetni ami gurul, sőt kiválogatni a hasonlókat,  olvasgatni, de gyakorlott lapozási módszerrel, gurítani, ami gurul... Ami "tiltott" dolog, azt csak akkor próbálja megszerezni, ha van megfelelő közönség, és mosolyogva, huncutul néz ránk, hogy csak próbára tesz minket!
Kapott egy alagutat, amin simán átjár. Már lehet fiúsan "birkózni" apával, egyre többet kacag, döcögve, harsányan, szívből....
A kedven filmjeit, amik (Maszkabál, Csiribiri, mondókák dalok) Úgy ismeri, hogy kedvenc részeinél, felfüggesztve a játékot, teljes áhítattal nézi az ismerős képkockákat!

Halász Judit, bejövetelét várva a színpadra, ő is tapsol, ahogy a filmben a gyerekek!
Séta közben mindenre figyel, már kivesszük, és közelebb visszük az érdeklődést kiváltó tárgyakhoz, amit meg is fogdos, jó alaposan, körbejár, hogy elég infót gyűjtsön be!:)
A plázában, a mozgó kisautót is alaposan végigjárta, a villogás, a hang teljesen lenyűgözte..


Az elbűvölő autó..


Kávézik:)))

a ruhacsipesz, igen jó játék...



Fiús dolgok....


Nagymosás


Nagy munka, egymásba tenni!!!


Ha kell, a fogait hívja segítségül..

Így kell, nem?