2011. december 5., hétfő

Ha már Pesten vagyok...

Persze egy Bazsinak és egy Albertnek is be kellett férjen az időbe!!:))
Mindkettő rövidre sikerült, de azért az öröm nem volt kisebb.

Albert új szobájának elkészülése, a finisbe ért! A munkamenet minden fázisát, tökéletesen elmondja, tudja, hogy mi történik.

Az iskola, még mindig kicsit szokatlan számára, nem tudom, hogyan lehet meggyorsítani a folyamatot? Persze ez nem is az én feladatom, csak nem hagy hidegen a dolog! Örülök, hogy az anyukája szívesen osztja meg velem a problémákat, és meghallgatja az én elképzeléseimet is!
Erről a témáról is írhatnék, egy nem rövid gondolatmenetet...majd...most nem akarom a jó kedvem elrontani!

Bazsikám, a nagyfiús frizurával, a mosolygós, huncut pofijával, a fejlődésének minden apró mozzanatával, minden percben elkápráztat!
Mint a szivacs, úgy issza az új és újabb felfedezéseket, ismereteket.
Hamar be lehet vonni játékba, és nagyon érdeklődő, minden dalos, mondókás, játékos dolog iránt is! Kis is használom!:)))
A "dobálós" korszakát éli, de ha más felé tereljük az érdeklődését, hamar felhagy vele.
Sajnos a fotózás itt sem lett jó, de ennek az is az oka, hogy folyamatos mozgás közben ,elég nehéz elkapni:))
Azért idebiggyesztem, aztán majd "lopok" a szülőktől fotókat még!:))


A dobolás terén, előrelépés következett. A vödrös-lapátos felszerelés, azért még előkerül, legalább is, ha meglát, de már egy szinttel feljebb lépet a dobgépével!:))










Ez a kipakolást örökíti meg, de vissza is pakol!!!
Sőt, egy zoknira rákérdeztem, hogy hova való, és egyből a helyére tette!!:)

Fejlődött a labda, és a húzogatós és tologatós játékok terén, be is mutatta tudományát!




A technika fejlődésével is lépést tart! A TV-t ki be kapcsolja, lehalkítja, felhangosítja. Telefonálni nagyon tud, szemrebbenés nélkül kinyitja a billentyűzárat:))

Zenére mozgásba lendül (anya!), apával pedig, a kondícióját tartja karban! Tornázás, masszírozás, kis birkózás...ahogy a fiúknak kell, hogy erőnlétüket " fitogtatni" tudják!:)))



Evéssel továbbra sincs gond, ha nem ízlik, fintorog, kiköpi, de nem utasítja el a következő falatot!

Vár türelemmel, míg elé kerül az ebéd...

4 megjegyzés:

Vargyasi Éva írta...

Bazsika mar nem baba, naprol napra ugyesebb, orulunk hogy a nagymamaja ezt velunk is megossza. Kellemes mikulas varast Bazsika, csak igy tovabb.

Cicurka írta...

Nagyon jópofa kisfickó! Ügyes! :) És nagyon tetszik az etetőszék is :)))). Nem tudod milyen fajta? Mi kaptunk egyet, de még nem jó.... :( Nem tud benne ülni :(. Így lecserélném :).
Egy kis tipp: a fényképzőn állítsd be a vakut és akkor lekapja még mozgás közben is. Nálam az szokott lenni a baj, ha nincs vaku rajta és a kis gépem akkor nekem is elmozdítja a képet... Próba... :)

Adrienn írta...

Köszönöm a dicséreteket, továbbítom az illetékesnek:)))
Az etetőszéket megkérdezem a menyemtől, de sztem, Brendonban vették... A fotó tanácsot is köszönöm, de egy ideje a telefonnal fényképezek, és eddig jobb képeket csinált, mint a fényképezőgép. Lehet, hogy valamit elnyomkodtam, mert ha jó valami, akkor még jobbat akarok...aztán így járok!:))))

Anett írta...

Nagyon cuki, nagyon édes és nagyon ügyes!
Jól áll neki ez az új hajviselet :)