2011. december 16., péntek

Karácsonyra, gyermekeimnek


4 megjegyzés:

EzVicc írta...

Kerestem az elérhetőségedet, de sehol nem találtam. Szeretném megköszönni azt a sok, kedves hozzászólást a blogomon. Annyira kedves vagy!!!!!
Kellemes Ünnepeket szeretnék kívánni!
Judit-EzVicc

EzVicc írta...

Nem akar ez nekem összejönni :) Írtam megjegyzést, de nem menti el, nem jelenik meg az oldaladon. Kerestem az elérhetőségedet, de sehol nem találtam. Csak szerettem volna megköszönni a sok, kedves hozzászólásodat, igazán nagyon kedves vagy! Kellemes ünnepeket kívánok!
Judit EzVicc

Adrienn írta...

adrienn57@gmail.com Én is rákattintottam a profilodban az email küldésére, de nem történt semmi:))
Így, most leküzdöttük az akadályt!!:))

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Kellemes Karacsonyi Unnepeket kivanok!
Kosoznomhogy benneztel hozzank,jol estek a szavaid.Igen nekem a gyerekek oromei a legfontosabb,es igen mindigugy van hogy delutan hozza az angyal a fat es nagyon orulnek,majd izgulnak tovabb es nagyon varjak az esti ajandekokat.
Nagyon tudnak orulni, azmeg hogy mindketten kaptak babakocsit,hat mar regebb rajottem hogy az ajandekokat egyformat veszek nekik,mert hanem mindig a masse kell,sokkal jobban orulnek az en lanykaim ha egyformat kapnak es egyutt jatszanak veluk,mintha kulon mast es mast kapnak ,akkor csak civakodnak hogy add ide,nemadom stb.Nekempedig az oromuk es a bekesejuk,a szeretettuk egymas irant a legfontosabb.Hiszem azthogy nagyon boldog szentestejuk volt.Ejjel 12-kor aludt el a Julia olyan boldogvolt es annyit jatszott,Szabina meg 1-kor,es egesznap nem alszanak.Imadjuk a karacsonyt.Remelem nektek is ennyire jo napotok volt tegnap es ma is az lesz.Meg egyszer Nagyon Boldog Karacsonyt kivanunk!