2012. június 21., csütörtök

Bazsi új játszótársa

Bazsiékhoz új lakó érkezett, egy kis cica személyében. Szépen tanulják egymást.Bazsi azt, hogy nem a farkánál fogva kell cipelni a cicát, a cica, hogy ne vadássza le Bazsát...
Inkább játszanak együtt! Pl. húzogatós játékot. Bazsi húz egy madzagon maga után egy játékot, a macska pedig, mint aki rá van kötve, megy utána. Nagyon mókás, ahogy valóban úgy tűnik, hogy pórázon húzza a cicát:))


Az udvarkáját nagyon élvezi. Van homokozó, medence (azt még nem láttam) és nagyon sok játék. Így állandóan van dolga is persze. Hol az autókat tologatja, rakosgatja, hol a labdákkal focizik, gurigázik, hol homokozik, motorozik...mindegy, de folyton mozog.

Még nem beszél, csak "baba nyelven", de megértjük, és ő is megért minket. Még mindig nagyon vidám kisfiú.
Hetente 1-2 nap, "bölcsibe" jár, ahol teljesen elfogadja a szokásokat. Leül az asztalhoz, enni a többiekkel, alszik, játszik, és biztos benne, hogy jönnek érte, így sírnia sem kell.Nem is teszi! Anya elmondja, hogy mi fog történni, és Bazsi maximális bizalommal felvértezve, élvezi az új játszó teret és pajtásokat.
Örül mindenkinek, aki hozzájuk érkezik. Kézen fogva invitálja be a vendéget.Aztán megmutatja, hogy mit szeretne játszani, és elégedett, hogy kívánsága azonnal teljesül. Ha elfárad, egy kis tea, és alvó pléd társaságában, pihen egy kicsit.
Napirendje alkalmazkodik hozzá, így mindig tudja, és elfogadja, ami következik.
Fotózáshoz, egy "lesifotós" kéne, mert nehéz elkapni úgy, hogy ne szaladjon,mozogjon, vagy ne akarja elvenni a masinát.

1 megjegyzés:

Pancsi írta...

Szuper birodalma van Bazsinak, látszik mennyire élvezi!
A cica eszméletlenül cuki.
Nagyon megnőtt a kis legény mióta nem láttunk képeket róla, örülök, hogy újra írtál Adrienn, már nagyon hiányoztál közülünk!

További sok erőt, és sok bejegyzést kívánok neked!

Pancsika & Laura :)