2011. július 25., hétfő

Sajnálom!

Egy szomorú családi esemény miatt, sem időm, sem "agyam" nincs a bloghoz! Amit írnék, megint annyira szomorú, de sajnos életszerű, ami talán, nem ide való! Titokban kiírom magamból, a lelki szennyestártómba.

A bonyolult, szerteágazó gondolataim, kiterjednek gyerekekre is, de azt gondolom, hogy ebben a témában kizárólag a saját családja tehet, és saját belátása szerint! Az elmúlással mindenki szembesül sajnos, de megértése, feldolgozása, elfogadása, nekünk, felnőtteknek is nagyon különbözően zajlik, hát még, a pici buksikban, amik egyelőre zömmel pozitív élménygyűjtéssel vannak tele!!!

Ha van időm, és hangulatom, olvasgatok, hiszen az mindig megmelengeti a szívem, ha látom, hogy fejlődnek, milyen élményekkel gazdagodnak kis barátaim. De gondolkodásom középpontjában, sajnos más áll!

Mindenkinek jó pihenést, nyaralást! Sok élményt, együttlétet, és főleg egészséget kívánok, míg nem jelentkezem!!

4 megjegyzés:

Éva írta...

Biztos okod van amiért többet nem írsz gondodról! Légy erős, csak jóra gondoljál bármi problémád is akadt!

Pancsika20 írta...

Nagyon sajnálom Adrienn, akármi is történt! Öröm volt olvasni a bejegyzéseidet, és a kedves szívmelengető kommentjeidet! Remélem, a háttérben,velünk maradsz, és néha néha jelentkezel! Addig is míg újra feltöltődsz, nagy ölelés neked!

Adrienn írta...

Köszönöm mindenkinek az együttérzést és megértést! Azért ma is történt egy "gyerekdolog" fel is vidított, lehet, hogy majd kikapcsolódásom érdekében is, leírom......

Ancsi írta...

Én is sajnálom, Adrienn! De remélem, hogy hamar "visszatérsz"... szeretem olvasni a blogod!!! Minden jót kívánok addig is!