2011. szeptember 30., péntek

Öröm a köbön

Fehérvárról Pestre mentem. Dolgom is akadt, és ilyenkor Alberttel kapunk pár órát egymásra, még ha feladat nincs is számomra. Csak úgy, egymás örömére! Köszönet Flórának ezért!!!!

Ha időm engedi, pár találkát is beiktatok, mint most is, Levi nagymamájával, Ágival beszéltünk meg egy rövid találkát.. Rájöttem, hogy  belefér az időmbe, hogy Levivel is találkozhassak egy kicsit, ha elmegyek én is az oviba érte!

Jól tettem, amit nagy öleléssel igazolt vissza felém!



Érdemes volt!!!!



Dugóval, festékkel készült kép..ami számomra több szempontból is fontos volt, de ez egy másik téma...




Hoki edzésre indul!!! Már az UTE tagja!!!:)))

Rövid találkozás, de nagyon örültem neki, és remélem ő is!!:))




Az iskolához mentem, mert ott volt randevúm Alberttel és Flórával.

Titkon reméltem, hogy esetleg, Szilvivel összefuthatok. Nem sok esély volt rá, hiszen már nem napközis, tanulószobás...így délután, nincs dolga már, a suliban!

Egyszer mégis megpillantottam! És amikor ő is észrevett a tömegben, ahol minden találkozás várható volt, csak az nem, hogy velem összefut....nagy kiabálással, örömmel futott hozzám, és olyan szorosan öleltük meg egymást, hogy tudtam, nem felejtett el!!
Én persze könnyeimmel küszködtem (mint most is..), ahogy felkapaszkodva, pipiskedve öleltem! Átszaladt a fejemen , mint egy gyorsvonat, a sok élmény töredéke. Kezdve azzal, amikor így öleltük egymást, 12 éve, a bölcsődében találkozva! Csak még fel tudtam venni:)))

Boldogan!!!

Megbeszéltük, hogy ma eljön hozzám...nagyon bízom benne, bár tudom, hogy a kamaszok, tele vannak egyéb fontos programokkal, de remélem, beleférek!!!

Ez az öröm, nem mesterkélt!!!!

 Első találkozás az iskolássá nőtt Alberttel!:)))


Hát nem tündéri!!!??????

A kérdésre, hogy hova menjünk, határozott volt a válasz, hogy haza!Hát persze! Hiszen egy ici-pici cica bemutatása volt egy nagy meglepetés nekem, aztán a tető javítása, gyakorlatilag eldöntötte a programot!:))

Nagyon sokáig,  figyelmesen nézte, hogy hogy dolgoznak. Egy csomó olyan szakszavat használt, amit ha hallottam is, de nem használtam soha...
Minden részletre figyelve, aprólékos megvitatással...le is telt az időnk!!:)))

Ma én megyek a suliba érte, és kíváncsi vagyok, mit választ programnak!? De van egy sejtésem:))))))

Még nekem is tudtak újat mutatni!!!



Várom, hogy mit hoz a mai nap!!!!:))))


3 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon sok boldog találkozásod volt ami a fotókon is látszik mind szívből jött látszik a gyerekeken az öröm! Nagyon boldog perceket élhettél át!

Adrienn írta...

Nagyon boldogok ezek a pillanatok mindig!!!:)) Szilvi, sajna nem jött, de bocsánatos...legalább találkoztam vele! Misivel, esélyem sincs:((

Klauka írta...

Szia Adrienn!

Köszi, hogy követed a blogom. :)
Nagyon szép a kisfiad :) És nem semmi, hogy ilyen fiatalon már is két gyermek anyukája vagy! Sok boldogságot! Remélem tetszik a blogom! :)