2011. március 18., péntek

Hamis tiramisu vagy somlói?

Három féle pudingot főzök, vagy keverek, ha főzés nélkülibe invesztálok.
Alulra egy réteg (nekem karamell szokott), középen tejszín ízű, teteje csokis.
Ezt általában megszavaztatom!:)
A babapiskótákat, ha felnőttnek készítem, rumaromás kávéba mártom, ha gyereknek, akkor teába.
Soronként lerakom, hűtőbe teszem, és tejszínhabbal tálalom, már aki szereti vele!


Ha nagyon jól megy, és ki akarok tenni magamért nagyon, akkor a főzés nélküli port, tej helyett, tejszínnel keverem ki. Így kissé drágább lesz, de ünnepeken be szoktam iktatni!

1 megjegyzés:

Hólabda(Kzella) írta...

Én rögtön elepedek ha ilyeneket írsz.
Hasonlót én is próbáltam már pudinggal, de csak a színek dísze miatt. Nem ilyen csodás piskótást.