2012. január 27., péntek

Megpróbálom itt!

A facebookon nem sikerült.Kérlek, nézzetek körül,hogy van-e olyan közösség (idősek,- mozgássérültek,- nyugdíjas-otthonok), ahol befogadnák ajándékomat.Költözés terve miatt, nagyon sok DVD, CD, lemezt és dupla példányban lévő könyveimet,szeretném, ha jó helyre kerülnének,és olyan örömet okoznának, mint eddig nekem.
A technika fejlődése miatt kerülnek ki, nem azért mert tartalmuk elavult volna. A filmekben vígjátéktól a kosztümösig, sok műfaj van. A CD-k klasszikusoktól a slágerekig, könyvek pedig,szépirodalom, vers lexikon stb.
Eladni semmit nem szeretnék, mert pl.az antikváriumban, ahol finnyásan félredobnák kedvenc könyveimet, talán el is bőgném magam.
Azért vannak duplán, mert szüleimtől egyedül a könyveket hoztam el, haláluk után, de abból, gyakran vettünk mindketten. Apukám, mindig mondta is egy-egy könyvhét alkalmával, hogy "ne vedd meg, mert a mienk, úgy is a tied lesz".Ám mindannyiunkban élt a vágy, hogy a kedvenc könyv, bármikor leemelhető legyen. Akkor még megtehettük anyagilag is!:)
Biztos van egy hely, ahol örömmel fogadnák ajándékomat!!! Segítsetek!!!

5 megjegyzés:

Éva írta...

Az iwiw oldalán nem tudod közzé tenni? Pedig amiket itt felsoroltál szerintem is valamilyen fiatalokból álló csoportnak lenne jó.Itt Miskolcon is van két fogyatékos otthon is majd megnézem a postakönyvben hogy nincs-e e-mailes elérhetőségük. Kitartás, majd jelentkezem.

Éva írta...

Próbáltam telefonkönyvben nézni, de ott nem sikerült. Ha az interneten megkeresed a Miskolci Autista Alapitvány Családi Otthon és Fejlesztő Központ akkor ott tudsz nekik írni, felajánlani és ha kell nekik gondolom megszervezik hogy eltudják hozni. Hátha sikerül!

Anett írta...

Megosztottam facebook-on, reméljük sikerrel jársz :)

Adrienn írta...

Éva! Az iwiwen nem jártam már egy éve:) Ilyesmire gondolok, amit írtál!
Megkeresem és írok nekik! Jelentkezem!!!
Anett, köszönöm!:)

Adrienn írta...

Éva!Megtaláltam,és írtam nekik. Kértem, hogy ha nekik nem is kell, ajánljanak mást esetleg!