2011. április 8., péntek

Internet!!!!

Bazsikánk ma fél éves!!!!! 6 hónap, és mennyi boldogságot adott már mindannyiunknak!!! Jövő héten megyek hozzá, és izgatottan várom a sok újdonságot, amit felfedezhetek rajta megint!
Remélem, jó idő lesz, sétálgathatunk majd sokat!
Miből lesz a cserebogár!!!
Gyönyörű, okos kis unokám!!!



Annyira jó, hogy az internet segítségével, minden nap követhetem őket több száz kilométer távolságból is!

Sok boldogságot Bazsikám!!!!









Most, hogy a kertben sokat vagyok, eléggé elfáradok ahhoz, hogy sokat üljek a gép előtt.

Este, a híradó rémségei után, előveszem a laptoppom, és egy kicsit bekukkantok a gyerekszobákba!
Van, akit már sikerül napi szinten követnem, és a friss eseményeket nézem meg, de van akit még csak pár bejegyzésből ismerek. Amikor rábukkanok egy édes képre, egy aranyos bejegyzésre, elteszem a követendők közé, és alkalom adtán egy-egy blogot visszaolvasok. Mire a végére érek (elejére), már új kis barátom lesz, akit aztán már a mindennapjaiban tudok megfigyelni.

Igen korán kelő vagyok, így reggel bőven van időm még olvasgatni! Így jókedvűen indítom a napot, és nem valami rémséggel alszom el! Mi ez, ha nem valódi, hatásos terápia??:))

Ma Zétit, és leendő kis testvérét olvasgattam, meg is szerettem a vidám, eleven kisfiút, és szorítok a mindenórás anyukának és Adélkának!!

4 megjegyzés:

Vikike és Hunika írta...

Isten éltesse a kis Bazsikát! Az első életév fele vezető út felére ért ő is. Sok boldogságot, örömet és legfőképpen egészséget kívánok. A nagymamának is! :)

Adrienn írta...

Köszönjük Huni baba!!Örülünk, hogy taposod az utat előttünk!:)))))

Vargyasi Éva írta...

Az Isten éltesse nagyon sokáig a kis Bazsikát, sok sok örömteli pillantot, számára hogy minél több mosolyt csaljon kedves szülei és nagymamája arcára. Nőjj nagyra Bazsika:)

Adrienn írta...

Köszönjük szépen a kedves szavakat és a jó kívánságot! Bezsebeltük!!!:)))