2011. április 26., kedd

Izgalmas hét áll előttem!!

Albert anyukája keresett meg, hogy beteg a kisfiú, nem mehet oviba, tudnék-e menni!?
Elígérkeztem már Kingának, hogy Bazsikámra vigyázok, de tudom, hogy Albert felügyeletét is nagyon nehéz megoldani.
Egy-két telefon, és rendeződtek a dolgok. Ma Pestre utazom, holnap és holnapután Albertre vigyázok. Onnan Fehérvárra megyek Bazsihoz, majd 2 nap után haza!:))

Nagyon örülök, mert már hiányzott Albert is nagyon. Ugyan beteg, de már lábadozik, és amúgy sem egy nyafogós fiúcska! Hát, és már majdnem 7 éves!!!
Milyen jó, hogy összegyűjtöttem  a hasznos oldalakat! Van ugyan a tarsolyomban sok-sok ötlet, de soha nem árt  újítani! Bár Albert önmagában is egy ötletláda!!!:)))





Aztán uzsgyi, Bazsi!! A képeken kísérem a mindennapjait, de megfogni, megölelni és nézni, hogy mennyi mindent tud már, és rácsodálkozni a sok sok újdonságra.....! Az egész más!!!:)))
Remélem, már lassan meg is ölel! A pici kezek érintése, olyan energiákat ad át, amivel megint feltöltődöm, és  a következő alkalomig táplálkozom belőlük.

Szerencsére, jó időt jósolnak, ami mindkét kisgyereknél nagy előny!! Albert, ha már jobban van, a kertben állandó élményt nyújt. Dolgos-szorgos-tevékeny órái az udvaron, mindig élvezetesek!


Bazsival meg nagyon várom, hogy sétánk alatt már ülve szemlélhesse a világot! Megnézhessünk minden érdekes dolgot magunk körül! Beszélgetve, mondókázva, énekelve fedezzük fel a világot!

Mindent megörökítek, hogy meg tudjam mutatni nektek, ha visszajövök!

Mindenkinek hasonló, napos, boldog napokat kívánok addig is!!!!

3 megjegyzés:

Anett írta...

Hát valóban mozgalamas, de úgy gondolom annál jobb napjaid lesznek :)
Várom a képeket!!

Vikike és Hunika írta...

Mi másról is szólhat Adrienn izgalmas-mozgalmas hete, mint Gyerekdolgokról...:))

Adrienn írta...

Huni baba! Elgondolkodtam...és tényleg! De remélem, nem kórós még??:)) És ha hozzáteszem, hogy gyerekként a legnagyobb szórakozásom, örömöm, játékom az volt, ha tologathattam a szomszédok gyerekeit.....:))))