2011. június 20., hétfő

Margitsziget

A hely, amiben még soha nem csalódtam! Ahol minden gyereknek sikerült boldog órákat szereznem. Ahol a szabadság érzése, a korlátok ledöntése, a jó levegő, a természet minden öröme egyben van. És a legfontosabb, hogy még mindig ingyenes!!!   MÉG!!
Mehet, amerre lát:)))))

Mókus, madár....??? Minden van!!

Bár kicsit fáradtan indultunk a napnak, de nagyon kellemesen telt. Levi élvezte a sétákat, a vadasparkban sokat nézelődött, lovagolt, ami szintén elmaradhatatlan.

Testközelben az állatok..

Kapcsolat:)))

Percekig el lehet nézegetni őket!

Kihagyhatatlan!!!

Még a lovász is állandó!!! 8 éve!

Búcsú

Őzikék

Hát ez meg hogy néz ki???Született két pici őzike.Sikerült meglesnünk, igaz messziről, mert épp pihentek az árnyékban anyukájukkal.

Személyes rossz érzésem is adódott, hiszen a személyzetet, évek óta,jól ismerem. Most mindenki panaszkodott, és riadtan, tele kétséggel említették, hogy ott áll a fejük felett a bezárás veszélye. Olyan lelkes, állat szerető emberek csoportját fosztanák meg munkájától, arról nem is beszélve, hogy a gyerekek és a sok állandó látogató is meglenne fosztva még egy ingyenes, kellemes élménytől.

Levi szeretett volna biciklit kölcsönözni, de semmi akaratosság, hiszti nem kísérte, így meg tudtunk egyezni, hogy a legolcsóbbat vegyük ki, és annyi időre csak, amit még a pénztárcám alján lapuló pénz megenged!
Ebben is nagy változást tapasztaltam nála, hiszen azelőtt, egy ilyen egyezkedés, sokkal harsányabb és nehezebb volt.
20 percre futotta....

de ennek is örült!!!

Felségterület kijelölés:))))

Végül egy nagyon szép napot töltöttünk el, kellemesen elfáradtunk, és begyűjtöttünk jó pár élményt!

Remélem, lesz még alkalmunk, hogy vele, vagy akár más kicsivel, megnézhessük az őzikék növekedését!

2 megjegyzés:

Vargyasi Éva írta...

Valóban egy élménygazdag napotok volt, látszik Levi is mennyire jól érezte magát, kivánok nektek még sok sok ilyen napot

Adrienn írta...

Köszi! És remélem, hogy lesz még alkalmunk kirándulgatni!