2011. november 16., szerda

Bazsiiiiiiiii!

Nagyon régen találkoztunk,és nagyon hiányzott már! Egy délelőtt sikerült végre eljutnom hozzá!! Gyönyörű idő volt, ki is használtuk! Irány a játszótér!
Már a "szabadlábon" érzése is tetszett mindjárt, neki is vágott a felfedezésnek!
Ahány motort, kis biciklit talált, mindnek a mozgását próbálgatni kezdte, de még egyelőre, csak húzta-vonta!:) Ám közben figyelte, hogy ha lábacskája útban van, akkor helyzetet kell változtatni:)
Egy zöld bicikli lett a favorit, hiszen az a három kerekével, kevésbé volt borulós, viszonylag stabilan lehetett húzni.

Egy kis motorra, próbáltam ráültetni, és rá is jött, hogy lába leér, és azzal haladásra tudja bírni a járgányt, de kezét határozottan elvette a kormányról, így nehezebb, döcögősebb haladását, ismét kézzel húzásra váltotta!


Aztán kis homokozás jött, ahol leste a nagyobbakat, és próbált mindent leutánozni. Néha olyan csodálkozva nézte egy- egy kisgyerek alkotását, hogy teljes áhítat járta át!
A lapátot, már viszonylag ügyesen használja, a formákat, még nem feladatuk szerint, de használja!


Érdekes módon, a hinta, teljesen hidegen hagyta most, amit határozottan jelzett is, ha invitáltam. Valószínű a mozgás volt a lényeg számára!


Jó 1 óra hosszat játszottunk, majd hazakocsikáztunk (volna), de menet közben úgy elaludt, hogy a napos oldalakat kiválasztva, még sétáltunk egy nagyot.
Egészségesen piros pofival értünk haza. Mosakodás, pelenkacsere, és ebéd. Hát, az nem volt nagy produkció, pedig nem volt baja a z ízével, és azt gondoltam a levegőzés, az étvágyát is meghozza...de nem volt nagy adag..valószínű, ennyi elég volt!
Amíg el nem kellett jönnöm, még a tánc tudását, ritmusérzékét is bemutatta, amint zenét hallott. Épített, tologatott, autózót...szóval, játszott!!

Nagyon örültem, és soha nem hagyok ilyen hosszú időt a találkák között többet!:))

Nincsenek megjegyzések: