2011. november 3., csütörtök

Szobafogság Levivel:(((

A betegség megakadályozta a Levi-Albert találkozót!:(( Mindketten őszi szüneten voltak, és megterveztük, hogy a szerdát,Alberték kertjében töltjük, ahol Albert házigazdaként, egy csomó dolgot szeretett volna Levinek megmutatni! Sajnos, Levi lázas lett, így maradtunk szobafogságban. Mindketten sajnálták az elmaradt találkozót,így elhatároztuk, hogy az első adandó alkalommal,pótolni fogjuk!


Szerencsére, nagy baj nem volt , csak egy kis meghüléses, nem túl magas lázzal, és kis köhögéssel járó gyengélkedés, amit jól viselt, kevés gyógyszer mellett, kicsit lassabb tempóval! Ha kis hőemelkedése volt, bevettük a gyógyszert, bevackolta magát a fotelba, nézett egy kis mesét, és ahogy élénkült, úgy tudtam, hogy már láztalan.

A harmadik emeletre, a déli nap, elég melegen sütött ahhoz, hogy időnként kinézzünk az erkélyre, Marci cicának kedveskedni, kicsit.




Mindenre emlékszik mindig! Tudta, hol a játékos szekrény, és a kincsesláda. Emlékezett, hogy előző alkalommal, hova tette valamelyik kedvencét! Pl. egy kismaciért, egyből kipakolt, amíg egy mozdonyra rá nem bukkant, amiben benne lapult a kis "eltűnt" maci!
Tudta, hogy legutóbb, itt felejtett egy játékot, meg is kerestük.

Az ősi, már lassan múzeális, rugós foci, a kirepülő játékosokkal, a girbe-gurba pályával,nagy kedvenc!
Hozott egy szatyor autót, amiket hol csoportosított, hol parkoltatott, hol versenyezett velük...
Előkerültek társasjátékok, aminek, még nem minden szabályát tudjuk betartani, egyáltalán megérteni, de könnyű kitalálni, egyéni rendszert!




A szőnyeg mintája, véletlen, de a gyermeki fantázia, már sok mindenre használta! Most pl. parkoló helyek lettek a csíkokból!:))



Aztán a fő atrakció, amit nem rég találtam meg én is, a várépítő, még a 80-as évekből! Olyan sokáig épített vele, hogy elámúltam! Felvette az elég elavult anyagból készült, nem mindenhol passzoló, kevés elemfajtát tartalmazó építő a versenyt, a mai modern játékokal!! És ez kuriózum, mint az összes nálam fellelhető játék, ami vonza ide a gyerekeket!:))


Nincsenek megjegyzések: